Notice: Undefined index: submit in /home/malkobgw/public_html/malkobgnew/catalog/view/theme/BurnEngine/template/product/product.tpl on line 956

Ретро грамофон куфар Diva Retro Series RG102B

189,00 лв.
Наличност
В наличност
Модел
Diva Retro Series RG102B
  • Бърза доставка

  • Преглед и тест


   
   
   
   
   
                

Share

Дизайн и интерфейси

Грамофонът е скрит в компактно кожено куфарче с ретро дизайн. Отвътре горният капак на куфарчето е тапициран със светло кадифе. Цялостната ретро визия на моделa се допълва от хромираните елементи. Двете части на куфарчето са свързани със здрави панти.

На лицевата страна на куфарчето са разположени висококачествени стерео високоговорители.
Грамофонът може да се свърже към домашната аудио система през двуканалният аудио изход или AUX изхода, разположени на гърба на устройството. Непосредствено до тях е и антената на вградения FM тунер.

От едната страна разполагате с USB и SD/MMC интерфейси, които могат да се използват за възпроизвеждане на съдържание от USB Flash памет или карта памет, както и за запис в MP3 формат на възпроизвежданите плочи.

Контролен панел и функции


Всички бутони за управление са удобно разположени до рамото на грамофона. Някои функции се активират при задържане на съответния бутон. Моделът е решен умишлено без дисплей, за да не се нарушава цялостната ретро визия.

Устройството има 3 основни режима

- Режим FM радио - Максимално опростена работа с вградения тунер. Автоматично сканира и запаметява всички налични честоти.
- Режим Грамофон - Полуавтоматичното рамо удължава живота на четящата игла. Избор от три скорости, което го прави съвместим с всички плочи на пазара. Подходящ за големи и малки плочи (шайба-адаптор за малките плочи).
- Режим USB / MMC/SD - Автоматично разпознава записаните на USB Flash памет или карта памет MP3 файлове. Възможност за директен запис от възпроизвежданата плоча.

Комлектът включва

- Ретро грамофон
- Захранващ кабел
- Инструкция за употреба на български език
 
Включената в комплекта на грамофона четяща глава може да се подменя. Предлага се отделно като резервна част.

24 месеца гаранция

Напишете отзив