Оригинален Масажор за гръб и кръст Космодиск Classic Spin Massager две части

60,00 лв. 29,80 лв.

Вие спестявате 30,20 лв.

Наличност
В наличност
Модел
Kosmo 1
  • Бърза доставка

  • Преглед и тест


   
   
   
   
   
                

Share

ОПИСАНИЕ:

Новия масажор за гръб класик помага на хора, които имат болки в гърба и в кръста. Болката в гърба е неизбежна част от съвременния модерен живот. Почти 80% от хората изпитват такива по-рано или по-късно през живота си. Обикновено това е неприятен и необичаен проблем причинен от механичен стрес или контузии в гърба. Масажор за гръб Класик е клинично тестван продукт. Масажор за гръб Класик създаден от експерти, за да облекчава и намалява болката в гърба и кръста. Комбинирани тестове показват до 80% подобрение сред хора с болки. Работейки върху всяка точка с болка, доставя нежно облекчение докато стоите, вървите, работите, почивате, извършвайки всичките си ежедневни дейности.

ОСОБЕНОСТИ:

Масажор за гръб Класик трябва да се носи винаги, когато имате болки. Препоръчваме Ви да го носите най-малко 10-20 дни по около 3-4 часа дневно. Така тялото ще може да свикне с него, а резултатите ще са най-големи. А ако имате постоянни силни болки, можете да до носите постоянно, препоръчително е и през нощта. Можете да спрете да го носите, когато болките отшумят или изчезнат напълно.Освен това МАСАЖОР ЗА ГРЪБ КЛАСИК космодиск може да се носи и като превенция от болки в гърба и кръста и може да се комбинира с други традиционни или алтернативни лечения.

ДИЗАЙН:

Комплектът масажор за гръб класик включва две части двете части могат да се носят заедно или отделно: 1. Дълга част за целия торс (гръбначния стълб от врата до кръста). Уникалната му форма на работи съвместно с тялото без да използва електричество, батерии или магнити. Конфигурацията на прешлените подкрепя гърба по цялата му дължина. Масажиращ ефект на Масажор за гръб Класик стимулира мускулите около гръбнака. Това от своя страна предизвиква допълнително затопляне и улеснява кръвообращението успокоявайки мускулите и намалявайки напрежението. Всъщност този ефект на масажа, който предизвиква същите регулативни механизми на организма като например акупунктурата, масажа и др. Когато стоим в определена позиция няколко минути, мускулите, които поддържат кръста се изморяват. Тогава тялото ни обикновено почва да се криви. Същото важи и когато седим дълго време - когато след това станем, мускулите се изморяват и започваме да се отпускаме и прегърбваме. Масажор за гръб Класик с уникалната си патентована оребрена система. Той поддържа гръбнака по цялата му дължина, докато стоим седнали или прави като стимулира мускулите в близост до гръбначния стълб. Къса част за целия кръст и долна част на гръбнака.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Може да се носи дискретно под дрехите;
  • Клинично тестван;
  • Лесно се поставя на торса на всеки, поради уникалната система за регулиране;
  • Състои се от две части: гръбначен масажор за целия торс и долен масажор за кръста.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 х Масажор за гръб Космодиск Класик Spin;
  • 1 х Транспортна кутия.
Напишете отзив